Dit huis op een ruim kavel is in landelijke stijl vorm gegeven. De rustieke rood/bruine baksteen met donkergrijze voeg, de karakteristieke klassieke houten kozijnen met houten roedes en de grote asymmetrische kap met donkergrijze keramische pannen geven dit pand de landelijke uitstraling passend bij dit kavel en de omgeving. Twee symmetrisch geplaatste schoorstenen bekronen de kap. De uitnodigende entree completeert het beeld. De ruime garage is inpandig.

Locatie

Zutphen

Jaar

2006

Oppervlakte

ca. 125m2

Kenmerken

Vrijstaand huis in landelijke stijl

De grote asymmetrische kap heeft een overstekend dak en draagt daarmee bij aan de landelijke uitstraling. In de achtergevel geven openslaande deuren vanuit de living en woonkeuken toegang tot het buitenterras en het achtererf en tuingebied. De begane grond bestaat uit een ruime living met open keuken van ca. 70 m2, een bijkeuken, een ruime hal en inpandige garage annex berging.

De living heeft zowel aan de voorzijde, zijkant en achterkant grote ramen en zorgt voor volop daglicht en uitzicht op de omgeving Op de verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers en 2 badkamers. Ook hier ruime ramen voor voldoende daglicht en uitzicht. Een verdieping hoger onder de kap bevindt zich de zolder. De zolder is primair in gebruik als berging, maar is in de toekomst ook geschikt als extra verblijfsruimte indien gewenst.

Bekijk ook onze andere projecten

Interesse?