Op het achtererf van Hoofdvaartsweg 100, een kavel met woon- en werkbestemming, is sinds 2010 een administratiekantoor gevestigd. De voormalige dubbele garage is toen verbouwd tot kantoor. Het kantoor huisvest een tweetal werkruimtes, 1 voor het personeel (3 a 5 medewerkers) en 1 voor de directeur, inclusief archief, technische ruimte en sanitair. De voorheen aanwezige garagegevel met dubbele garagedeuren is in 2010 gewijzigd in de huidige entreegevel met ontvangstruimte. Ten gevolge van de gestage groei van de onderneming vindt er uitbreiding in 2023 plaats.

Locatie

Assen

Jaar

2010, 2023

Oppervlakte

ca. 90m2 naar 180m2

Kenmerken

Kantoor uitbreiding

In de uitbreiding komt het huidige kenmerkende beeld van het kantoor, de terug liggende  glazen entreegevel onder het dak, terug in het nieuwe kantoor in de nieuwe entreegevel, haaks op de huidige entreegevel. Doordat de uitbreiding achter het huidige kantoor is gepositioneerd op voldoende afstand van de erfgrens, 3 meter, is de uitbreiding vergunningsvrij. Tevens is er op het kavel plek gecreëerd voor ca. 10 parkeerplekken uitgevoerd in grasbetonstenen voor waterinfiltratie en wordt half verharding toegepast in het kantoorgebied.

Achter de nieuwe gevel bevinden zich de nieuwe ruimtes van het kantoor. Tevens het nieuwe archief, als kastzone uit te voeren in kersenhout. De nieuwe ruimtes zijn een kantoorruimte voor minimaal 4 extra medewerkers en een multifunctionele ruimte die dient  als ontvangstruimte, overleg- en schaftruimte. Beide ruimtes grenzen aan de kersenhouten archiefzone. In de aangepaste hal is plek voor een pantry. Tevens is een extra toiletruimte toegevoegd. In totaal bestaat de uitbreiding uit ca. 90 m2. Hierdoor is er plek voor in totaal  ca. 10 medewerkers.  

Bekijk ook onze andere projecten

Interesse?