In 1995 is dit vrijstaande huis in Delfgauw ontstaan. Het is een traditioneel gebouwd huis deels uitgevoerd in baksteen en houten gevelbekleding. Het kavel grenst aan 3 zijden aan water. De plattegrond met zithoek en woonkeuken zijn gericht op het omringende water. Zowel binnen als buiten is er volop mogelijkheid om te genieten van het buitenleven. Buiten zijn er diverse plekken gecreëerd, zowel direct aan het water, onder het schuine dak en/of in de tuin. Het zachtblauw geverfde hout zorgt voor een aangename sfeer en contrast met het groen en de omringende natuur. 

Locatie

Delfgauw

Jaar

1994

Oppervlakte

ca. 128m2

Kenmerken

Vrijstaande woning aan het water

De entreegevel met de vriendelijke entree en plezierige plekken in de tuin. Gekoppeld aan de entree, en de belangrijke woon- en leefruimtes binnen. Prachtig wonen in een aangenaam en bijna pittoresk aandoende woonomgeving waarin het heerlijk toeven is. Een plek in de schaduw onder een boom met een bankje. Een plek in verandasfeer onder het schuine dak van het huis met uitzicht op de tuin en oprit. Een plek aan het water met een bootje aan een steiger.

Naast de living, bestaande uit zithoek en woonkeuken gericht op het water, bevat de begane grond tevens een bijkeuken, een werkkamer en een ruime hal met vide. Als aanbouw is er de berging annex garage. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer. De  dakkapellen zorgen voor voldoende daglichttoetreding en uitzicht. 

Bekijk ook onze andere projecten

Interesse?