Deze bungalow is gelegen in Paterswolde aan de Burgemeester J. G. legroweg. De bungalow stamt uit 1970 en is in 2009 uitgebreid en gemoderniseerd. De living is gewijzigd en vergroot, een ruime woonkeuken met bijkeuken is toegevoegd. Tevens is de indeling  deels gewijzigd. Ten gevolge van de gewenste wijzigingen en uitbreiding zijn de gevels  opnieuw vormgegeven. Het pand is geheel geïsoleerd en voorzien van nieuwe installaties en nieuwe vloer- plafond en wandafwerkingen. 

Locatie

Paterswolde

Jaar

2008

Oppervlakte

ca. 220m2

Kenmerken

Bungalow verbouwing

Het pand ligt een eind terug van de weg met een ruime voortuin. De overdekte entree linksvoor achter het lage muurtje is bereikbaar via de oprit naar de achter het pand op het achtererfgebied aanwezige dubbele garage. De gevels zijn van hout, baksteen en deels geverfd. Karakteristieke elementen van het pand zijn de witte liggende dakrand, de liggende lage gemetselde muur, de deels terug liggende gevel en het verticale element van het open haard schoorsteenkanaal.

De living van de bungalow is zowel gericht op de staatzijde, de Legroweg, als op het achter de bungalow liggende tuingebied. Door de toevoeging van de woonkeuken aan de rechter zijkant van het pand is in dit achtererfgebied een patioachtig buitengebied ontstaan. Hier is het buitenterras gevestigd, liggend aan de nieuwe living en de nieuwe woonkeuken. Schuifpuien van de living en de woonkeuken geven toegang tot het terras.

Bekijk ook onze andere projecten

Interesse?